De agrarische sector heeft een eigen dynamiek, de sector draait 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Tegelijkertijd volgen de diverse ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Dierwelzijn, milieu, wetgeving en maatschappelijke discussies, zijn hiervan een aantal voorbeelden. Daarnaast is er nog de dagelijkse gang van zaken waarbij erfbetreders als, voervertegenwoordiger, dierenarts, accountant en/of relatiebeheerder van een bank aan tafel schuiven. Aan de agrarisch ondernemer de taak om in een wirwar van regels en belangen een weg te vinden. In gesprekken die ik als agrarisch coach heb met agrarisch ondernemers worden bovenstaande onderwerpen veelvuldig genoemd. Tegelijkertijd worden ook persoonlijke worstelingen besproken. Familierelaties, bedrijfsopvolging, toekomstperspectief, etc. De juiste weg vinden is niet altijd even makkelijk. Als agrarisch coach help ik hierbij.

Vragen staat vrij. Bel gerust voor een kop koffie!

06-13 807 901

Coaching

In de agrarische sector zijn bedrijf en gezin met elkaar verweven. Dit geeft het een eigen dynamiek. Coaching is een manier om meer te weten te komen over de drijfveren van de agrarisch ondernemer en de invloed van het gezin.
Meer over caching

Begeleiding

Als agrarisch coach begeleid ik agrarisch ondernemers in twee trajecten, namelijk projectbegeleiding en procesbegeleiding. In projectbegeleiding ben ik met meer ondernemers tegelijk bezig.

Meer over begeleiding

Training

Voor zowel erfbetreders als boeren geef ik trainingen die gericht zijn op communicatie. Bij het geven van opdrachten of het presenteren van een rapport is 80% communicatie en 20% uitvoering of inhoud.

Meer over training

Persoonlijk

Ik ben Rob Huinink, woon samen in Lichtenvoorde en heb twee kinderen. Ik ben opgegroeid op een gemengd bedrijf met koeien en varkens in de Achterhoek. Na mijn opleiding aan de HAS in Dronten ben ik thuis op de boerderij gekomen.
Meer over persoonlijk

Contact Info